Het jaar van de Poëzie

Een inspirerende reis door gedichten en blogs die het dagelijks leven verrijken. Auteur: Tinie Hoek | Genre: Dichtbundel, verhalenbundel.

Bindwijze: paperback

19.50

Op voorraad

Verkoop via boekenbestellen.nl

Wat je kan verwachten: Binnen 3-4 werkdagen in huis 14 dagen bedenktijd € 1,95,- verzendkosten

Samenvatting

In dit bijzondere boek delen Tinie Hoek en Hans van der Lijke hun reflecties en poëtische observaties van een jaar lang dagelijkse wandelingen en momenten van bezinning. Het Jaar van de Poëzie is een poëziebundel met een intieme blik op de rijkdom van het alledaagse, gezien door de lens van twee creatieve zielen die samen het leven verkennen.

Elke pagina is gevuld met gedichten en korte verhalen die het jaar markeren met thema's van verandering, waardering, verlies, en de schoonheid van de natuur. Van de stilte die volgt op het bericht van een verlies tot de vreugde van een achtervolging van een luchtballon; van de contemplatie in een oude kerk tot de verbinding met de aarde in een moestuin - dit boek nodigt uit tot een moment van pauze en reflectie.

Tinie's vermogen om de essentie van een moment te vangen met haar woorden, gecombineerd met Hans' diepgaande en soms speelse dichterlijke reacties, maakt Het Jaar van de Poëzie tot een unieke verzameling die lezers inspireert om ook in hun dagelijkse leven stil te staan bij de poëzie om hen heen.

Dit boek is een ode aan het leven, de liefde en de natuur. Het is een uitnodiging om te schrijven, te dichten, te fotograferen, te tekenen, te leren, te denken en vooral te leven met een open hart voor de schoonheid die elk moment biedt.

Specificaties

Inhoud

Taal : Nederlands
Bindwijze : Paperback
Druk : 1
Verschijningsdatum : Oktober 2023
Afmetingen : 145mm x 210mm
Aantal pagina’s : 113 pagina’s
Illustraties : Met foto’s

 

ISBN

ISBN : 9789082316193

 

Reviews

beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jaar van de poëzie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *