Zuid-Noorwegen

Een persoonlijk reisverslag, verrijkt met foto’s en gedichten, neemt je mee langs de schilderachtige landschappen van Vinje, Tokke, Seljord, Kviteseid, Fyrresdal en Nissedal. Auteur: Tinie Hoek | Genre: Dichtbundel, verhalenbundel.

Bindwijze: paperback

19.50

Op voorraad

Verkoop via boekenbestellen.nl

Wat je kan verwachten: Binnen 3-4 werkdagen in huis 14 dagen bedenktijd € 1,95,- verzendkosten

Samenvatting

In dit boek delen Tinie Hoek en Hans van der Lijke hun reflecties en observaties van een prachtige reis door Zuid-Noorwegen. Zuid-Noorwegen is een reisverslag dat de lezer meeneemt langs de schilderachtige en ruige landschappen van Vinje, Tokke, Seljord, Kviteseid, Fyrresdal en Nissedal.

Elke pagina van dit boek omschrijft de schoonheid van de Noorse natuur, met foto's en gedichten. Van de rustgevende stilte langs een museumpad tot de indrukwekkende kracht van de Låtefossen-watervallen, Tinie en Hans beschrijven hun ervaringen en gevoelens met een persoonlijke toon.

Het boek is opgebouwd uit dagboekachtige verhalen, waarin dagelijkse wandelingen, onverwachte ontmoetingen en momenten van bezinning worden beschreven. De gedichten van Hans, soms speels en dan weer diepzinnig, vullen de verhalen van Tinie mooi aan en nodigen de lezer uit om de poëzie in het alledaagse te ontdekken.

Zuid-Noorwegen is een ode aan het verkennen, het waarderen van het onbekende en het vinden van poëzie in elke hoek van het leven.

Specificaties

Inhoud

Taal : Nederlands
Bindwijze : Paperback
Druk : 1
Verschijningsdatum : Februari 2024
Afmetingen : 145mm x 210mm
Aantal pagina’s : 84 pagina’s
Illustraties : Met foto’s

 

ISBN

ISBN : 9789083401201

 

Reviews

beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zuid-Noorwegen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *